ef_diakcsemege_250g

Diákcsemege

250 g

Az aszalt gyümölcsök és olajos magvak ízben nagyon jól kiegészítik egymást. Fogyassza a nap bármely szakaszában!

ef_foldimogyoro_250g

Földimogyoró, hántolt

250 g

Az egyik legkedveltebb és legelterjedtebb ropogtatnivaló. Süteményekben vagy önmagában fogyasszuk, de sült egytálételek különleges kiegészítője is lehet!

ef_kesudio_100g

Kesudió

100 g
ef_lenmag_250g

Lenmag

250 g

Felhasználási javaslat: Ajánljuk bármilyen főételbe, salátába, pékáruba vagy joghurtba keverve. Teaként elkészítve segíthet a székrekedésen.

ef_naprafprgo hantolt_250g

Napraforgómag, hántolt

250 g

A napraforgómag, "szotyi" az egyik legismertebb és legkedveltebb ropogtatnivaló. Kenyérsütésnél különleges alkotóelem lehet, de salátákhoz is kiváló!

ef_szezammag_200g

Szezámmag, hántolt

200 g

Felhasználási javaslat: Kenyérsütésnél különleges alkotóelem lehet, de salátákhoz vagy joghurtba, kefirbe keverve is jól érvényesül!